Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAKĄ RZECZ Z DZIEĆIŃSTWA NAJBARDZIEJ LUBICIE?

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to że np. Najbardziej lubicie podróżować autem itp. Ja też napisze ale do kościoła. Bede ok. 12

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ty jesteś w trakcie dzieciństwa ;3

Mi najbardziej podobało się chodzenie do sklepów z zabawkami :)

Opublikowano

Oranżada za 80gr, bawienie się z kolegami klockami lego i miśkami z sagi.

Opublikowano

Banować

Haha ;D

A ja kochałem jeździć na plaże do Gdynii, oraz wypatrywać fajnych dupereli na straganach xD

Opublikowano

a mi się najbardziej podobała gra w piłkę i w chowanego oraz kopanie dołów i wlewanie do nich wody oraz wsadzać tam torebki foliowe i patrzeć czy nie przecieka xD

1372773027-U369116.png

Sygnatura by . Gentleman .

Opublikowano

Mi że czas tak wolno leciał i bardzo dobrze wspominam tamte czasy, a teraz tak szybko mi czas idzie.. Również sklepy, gdzie się całą kase wydawało na słodycze <3 Również gra w piłkę nożną, bo w porównaniu z teraźniejszością to nie mam gdzie grać (bo ku* chamy zamienili dobre boisko które istniało od ponad 30 lat w jakiś orlik..). A tam wchodzić nie można, bo trenerzy wypier*.

A i lubiłem robić pułapki tzn. robiłem dołek, wsadzałem kijki żeby się ziemia utrzymała i zasypałem :ninja:

W szkole pamiętam jak graliśmy w Duel Masters ;) I że rano wychodziło się na dwór i nie chciało się w ogóle wracać.. Ile bym dał żeby do tego wrócić..

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Budować domki xD

Ta... kiedyś to budowałem, aż mi się gwóźdź w nogę w bił i chodzić nie mogłem miesiąc :D

Opublikowano

UP

To znaczy że nie miałeś dzieciństwa xD

Uwielbiałem zbierać naklejki z Panini ;D

Opublikowano

Haha. Ja lubie pociągami jezdzić xD zwłaszcza nad morze i nocnym xD 6-7 nad ranem przyjezdzasz. Tak fajnie zimnawo i szukasz kwatery. xD 5 sierpnia do sopotu jade

Opublikowano

Hmmm ja wiem? Oprócz tego co każdy wymienił najbardziej ciekawym zajęciem było zbieranie tych kapsli z pokemonami :P

W szkole się robiło turnieje i różne pojedynki. Z ciężkim sercem się oddawało swoje najlepsze postacie po przegranej :(

Oczywiście trzeba też dodać zbieranie karteczek :P

Ogólnie to ciepło wspominam całodniowe włóczenie się po dworze, zadrapane nogi, podwędzanie czereśni z jakiegoś pola, długie wyprawy w nieznane.

I ta pewność, że jutro czeka mnie ta sama zabawa bez ustalania terminów przez smsy, albo telefon ;)

58815786.jpg

Opublikowano

"Mamo, rzuć picie"

Wychodzić rano z domu, i wracać gdy się ściemniało <3

Zbieranie Metal tazo, klocki lego, Yu-Gi-Oh, i oczywiście najlepsza atrakcja, czyli "battle strikers" nie pamiętam polskiego odpowiednika :/

i-mega-bloks-battle-strikers-wirujace-dy

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ja jak bylem maly to nie gralem [lol]

Doskonale pamietam, jak sie gralo w piłkę nozną przed moim domem ;) Albo latało sie z gnatami pneumatucznymi na.kulki plaskikowe i udawalo sie, ze jestesmy na ,,misji" xD Potem sie robilo malutkie ognisko z zapałek ;p

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...